به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی،باحضور مسئول تولیدات گیاهی وکارشناسان مربوطه ،کاشت نشاء ارزن پادزهری در چاه موتور مجتمع زندان روستای طاهر آباد و موتور پمپ توکل روستای چاهنو با EC آب بالای 12000 صورت پذیرفت.

شایان ذکر است، ارزن پادزهری از محصولات کم آب بر و درجه تحمل بالایی از شوری برخوردار است و می‌تواند پس از استقرار مناسب بوته تا شوری ۲۵ دسی زيمنس بر متر را تحمل کند ضمن آنکه در مقابل شرايط قلیايی خاک نیز متحمل است.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی،باحضور مسئول تولیدات گیاهی وکارشناسان مربوطه ازطرح های تغذیه ای غلات درمنطقه چاه نو شهرستان فردوس بازدید بعمل آمد.

گفتنی است،اجرای طرح تغذیه گیاهی (P.N.T) مزرعه جو با هدف تشویق کشاورزان به مدیریت تغذیه و مصرف بهینه کود های شیمیایی و افزایش عملکرد در واحد سطح میباشد.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی،باحضور مسئول تولیدات گیاهی وکارشناسان مربوطه ازمزارع کودسبز منداب وجوومزرعه گلرنگ روستاهای کجه، چاهنو وابراهیم آباد بازدید بعمل آمد.

گفتنی است،مزارع کود سبز منداب و جو به منظورافزایش مواد آلی ، کاهش اثرات شوری و اصلاح خاک در مزارع کشت گردیده است .

 شایان ذکر است ،در این بازدید وضعیت مزارع از لحاظ مرحله رشدی، آفات و علف‌های هرز مورد بررسی قرار گرفته و توصیه‌های لازم در خصوص تغذیه مزارع به کشاورز داده شد.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی،باحضور مسئول تولیدات گیاهی وکارشناسان مربوطه ازمزارع کودسبز منداب وجوومزرعه گلرنگ روستاهای کجه، چاهنو وابراهیم آباد بازدید بعمل آمد.

گفتنی است،مزارع کود سبز منداب و جو به منظورافزایش مواد آلی ، کاهش اثرات شوری و اصلاح خاک در مزارع کشت گردیده است .

 شایان ذکر است ،در این بازدید وضعیت مزارع از لحاظ مرحله رشدی، آفات و علف‌های هرز مورد بررسی قرار گرفته و توصیه‌های لازم در خصوص تغذیه مزارع به کشاورز داده شد.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی، در ادامه اجرای طرح نظارتی نوروزی، بازرسی از واحدهای صنفی و خبازی توسط بازرسین جهاد کشاورزی، تعزیرات، بهداشت صورت می پذیرد.

در این بازدیدها مواردی مانند بهداشت فردی و محیطی، الزام به داشتن  کارت خوان، عدم ورود افراد متفرقه به داخل واحد خبازی، رعایت انظباط کاری، عدم استفاده از جوش شیرین و مواد افزودنی از جمله تذکرات جدی به واحدهای خبازی وهمچنین عدم درج قیمت، نحوه توزیع کالا برگ‌ها مورد رصد و پایش قرار گرفت.



بازدید امروز0
بازدید دیروز0
بازدید هفته0
بازدید کل185140