به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس خراسان جنوبی، همزمان با برداشت محصول پسته و شروع فعالیت واحدهای فرآوری پسته در سطح شهرستان فرماندار، بخشدار مرکزی، مدیر جهاد کشاورزی، مسئول صنایع مدیریت، بازدیدی از مجموعه واحد‌های فعال داشته، نحوه کار و روند فعالیت این واحدها مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است از مدیران واحدهای تولیدی در خصوص تأمین به موقع سوخت، در جریان فرایند فعالیت واحدها تقدیر و تأکید شد تا مدیران و مسئولین خدمات لازم در زمان مقرر، برای کشاورزان و واحدهای تولیدی انجام نمایند تا مشکل و وقفه‌ای در ارائه خدمات صورت نپذیرد.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس استان خراسان جنوبی؛باحضورفرماندار،مدیر و کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی از گلخانه های فعال شهرستان بازدید به عمل آمد.

در این بازدید علاوه بر بررسی وضعیت کشت، نوع و سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای، وضعیت تامین آب، وضعیت بازار و نیز روند تخصیص اعتبارات موردبحث وبررسی قرار گرفت.

در پایان، گلخانه داران مشکلات و چالش های خود را در بخش تولید با فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بازگو نمودند و تصمیماتی جهت حل این مشکلات ارائه وپیشنهاد گردید.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس استان خراسان جنوبی، با توجه به نزدیک شدن به آغاز فصل برداشت انار، به جهت استفاده از ظرفیت واحد فراوری انار و سردخانه مجتمع غذایی پروین، مدیر جهاد‌کشاورزی به همراه رئیس اداره تعاون روستایی، مسئول طرح و برنامه مدیریت از مجتمع غذایی پروین بازدید کردند.

گفتنی است در این بازدید استفاده از ظرفیت سردخانه، واحد فراوری انار و همکاری در بحث خرید توافقی این محصول پیشنهاداتی مورد بحث وبررسی قرار گرفت.



به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فردوس استان خراسان جنوبی؛کلاس آموزشی کنترل جوندگان بخش کشاورزی توسط کارشناسان مدیریت و مرکز جهاد کشاورزی باغستان ،در روستای گستج فردوس برگزار گردید

در پایان این کلاس آموزشی، به منظور رعایت حال بهره برداران بخش کشاورزی و حذف تردد غیر ضرور برای دریافت طعمه مسموم، سم فسفر دو زنگ در قالب طعمه مسموم، بین حاضرین در کلاس توزیع شد.



شــاورزان گرامی

با توجه به فرارسیدن زمان کاشت گندم و جو و نظر به اهمیت و جایگاه بذر در افزایش تولید، ضرورت دارد به منظور جلوگیری از گسترش و شیوع علف های هرز، آفات و بیماریها از بذور گواهی شده استفاده گردد و در صورت استفاده از بذور خود مصرفی حتما نسبت به بوجاری و ضدعفونی صحیح اقدام نمایید. توصیه های فنی: 1. حتی الامکان جهت کشت گندم و جو از بذور گواهی شده استفاده گردد. 2. در صورتی که از بذور گندم و جو خود مصرفی جهت کشت استفاده می نمایید ابتدا بذور را بوجاری نموده و دانه های چروکیده و بذر علفهای هرز را جدا و به منظور جلوگیری از آلودگی بذور گندم و جو به بیماری سیاهک اقدام به ضدعفونی بذر مصرفی نمایید. 3. برای ضدعفونی بذور جو ترجیحا قارچ کش اپیرودیون+ کاربندازیم( رورال تی اس) استفاده گردد. 4. بذور را روی پلاستیک یا سطح صاف و تمیز ریخته و پس از مرطوب نمودن بذور با آب به منظور چسبندگی بهتر، سم مورد نیاز را روی آن پاشیده و بذور را چندین بار زیر و رو کرده تا کاملا به سم آغشته گردد. 5. بهترین زمان ضدعفونی بذور بین 24تا 72 ساعت قبل از کاشت می باشد. 6. در هنگام ضد عفونی بذور از ماسک و یا پارچه جهت پوشاندن سر، صورت و دهان استفاده شود و از خوردن و آشامیدن پرهیز شود. در مناطقي كه سیاهک آشکار و سیاهک پنهان گندم با هم وجود دارند، ميتوان از قارچكشهای زير استفاده نمود. 1. کاربوکسین تیرام WP 75% به میزان 2 کیلو در هزار کیلو بذر 2. کاربوکسین تیرام FS 40% به میزان 2 در هزار 3. تبوکونازول (راکسیل) FS 6% به میزان نیم در هزار 4. تبوکونازول (راکسیل) DS 2% به میزان 1.5 در هزار 5. فلوتریافول+ تیابندازول (وینسنت) DS 5% به میزان 2 در هزار توجه: سم راکسیل برای ضدعفونی جو توصیه نمی شود.



بازدید امروز0
بازدید دیروز0
بازدید هفته0
بازدید کل185140